TÝDENNÍ MENU

Aktuální denní menu

Týdenní menu

od 10 do 14:30 hodin

Změny v jídelním lístku jsou vyhrazeny.

Potravinové alergeny

(Restaurace plní pouze informativní funkci.)

  1. obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich)
  2. korýši a výrobky z nich
  3. vejce a výrobky z nich
  4. ryby a výrobky z nich
  5. jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. sojové boby a výrobky z nich
  7. mléko a výrobky z něj, včetně laktózy
  8. skořápkové plody — mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, para ořechy, pistácie a výrobky z nich
  9. celer a výrobky z něj
  10. hořčice a výrobky z ní
  11. sezamová semena a výrobky z nich
  12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l
  13. vlčí bob — lupina a výrobky z něj
  14. měkkýši a výrobky z nich

Týdenní menu

od 10 do 14:30 hodin

Změny v jídelním lístku jsou vyhrazeny.

Potravinové alergeny

(Restaurace plní pouze informativní funkci.)

  1. obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich)
  2. korýši a výrobky z nich
  3. vejce a výrobky z nich
  4. ryby a výrobky z nich
  5. jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. sojové boby a výrobky z nich
  7. mléko a výrobky z něj, včetně laktózy
  8. skořápkové plody — mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, para ořechy, pistácie a výrobky z nich
  9. celer a výrobky z něj
  10. hořčice a výrobky z ní
  11. sezamová semena a výrobky z nich
  12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l
  13. vlčí bob — lupina a výrobky z něj
  14. měkkýši a výrobky z nich