TÝDENNÍ MENU
Aktuální denní menu
Týdenní menu
od 10 do 14:30 hodin
Změny v jídelním lístku jsou vyhrazeny.
Potravinové alergeny
(Restaurace plní pouze informativní funkci.)
- obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich)
- korýši a výrobky z nich
- vejce a výrobky z nich
- ryby a výrobky z nich
- jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- sojové boby a výrobky z nich
- mléko a výrobky z něj, včetně laktózy
- skořápkové plody — mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, para ořechy, pistácie a výrobky z nich
- celer a výrobky z něj
- hořčice a výrobky z ní
- sezamová semena a výrobky z nich
- oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l
- vlčí bob — lupina a výrobky z něj
- měkkýši a výrobky z nich